back

«Служу народу України», – звучало із вуст працівників Чернігівського районного відділу міліції

20 грудня 2013

Урочистості з нагоди професійного свята – Дня працівників міліції – відбулися в актовій залі Чернігівського районного відділу міліції. Привітати правоохоронців прибули голова Чернігівської районної адміністрації Микола Ганжа, голова районної ради Михайло Литвин та прокурор Чернігівського району Володимир Данішевський.

Із вітальним словом до колег звернувся начальник райвідділу міліції Роман Дєвицький. Подякував за віддану працю на благо людей нашого краю, побажав здоров’я, благополуччя й родинного затишку. Кращі працівники та ветерани були нагороджені почесними грамотами і грошовими преміями. Вітання та почесні відзнаки отримали міліціонери і від керівництва району. Подякував правоохоронцям за співпрацю та передав подарунок районний прокурор.

Слово мали ветерани райвідділу, котрі по батьківські напучували молодих колег, бажали віддано і з честю служити народу України. Згадали колишніх колег, котрі ціною власного життя рятували людей від злочинців, та вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання.

За матеріалами районної газети "Наш край"