back

Літературні стежки

19 грудня 2013

Селище М – Коцюбинське не раз приємно дивувало нас організацією та проведенням свят. Ось і цього разу ніхто не залишився байдужим.

Рідний край Батьківщина та дитинство – ці слова неможливо вживати окремо, бо наші безтурботні роки проходять під крилом батьків - вдома. Гімназія та бібліотека, як одна дружня сім’я об’єдналися, та провели святковий захід «Літературними стежками Чернігівщини» до 90 – річчю Чернігівського району. Організатори взяли собі за мету, ознайомити дітей з творчістю письменників, життя яких пов’язане з Михайло – Коцюбинським; виховувати почуття гордості за рідний край.

Святкування проходило у розважально – пізнавальній формі. З проектора діти могли ознайомитися з життям та творчістю письменників, презентацію підготувала педагог – організатор Н. М. Пильник, незвичайності додали виступи драматичного гуртка та хору, під керівництвом творчої групи вчителів: С.О. Кирієнко, Т. М. Виноградна, Ю. М. Томилко, Г.М. Полевик. Надзвичайно вразило інсценування творів Олени Сердюк та Валентини Мастєрової, виступи шкільного драматичного гуртка. Серед запрошених гостей була директор Чернігівської районної ЦБС Вікторія Пирковська бібліотекарі сіл Чернігівського району та працівники освіти. Підвели підсумок святкового заходу виступи письменників, які є почесними гостями рідної гімназії.

За інформацією районної ЦБС