back

Співбесіди з представниками територіальних громад району

12 листопада 2013

12 листопада ц.р. продовжились співбесіди з сільськими та селищними головами, головними бухгалтерами сільських та селищних рад, керівниками соціальних закладів та господарюючих суб’єктів Седнівської, Гончарівської, Довжицької, Ковпитської та Слобідської територіальних громад з питань виконання програм економічного та соціального розвитку сільських, селищних рад за 2013 рік та формування проектів програм на 2014 рік, які провели голова райдержадміністрації Микола Ганжа та голова районної ради Михайло Литвин.

У своєму вступному слові Микола Ганжа звернув увагу присутніх на практичну реалізацію соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича та Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

Під час зустрічі учасниками заходу детально обговорені питання виконання програм економічного та соціального розвитку кожної окремої сільської ради та здійснено планування розвитку громад на наступний рік.

За результатами зустрічі дані доручення організувати вивезення сміття та впорядкування сміттєзвалищ, активізувати розвиток соціального партнерства та посилити проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо реалізації Пілотного проекту із запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для осіб з гіпертонічною хворобою.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації