back

Робоча поїздка першого заступника голови райдержадміністрації територією району

06 листопада 2013

Сьогодні, 06 листопада, відбулась робоча поїздка першого заступника голови районної державної адміністрації Анатолія Кругола територією району. Спершу він завітав до Киселівської сільської ради. Під час поїздки його супроводжували голова районної ради Михайло Литвин, заступник голови Андрій Горбань, начальник управління економічного розвитку і торгівлі Андрій Василець та сільській голова Олександр Сербін.

Перший заступник голови побував у Брусилівському дошкільному навчальному закладі, який найближчим часом відчинить свої двері для малечі. Цей об’єкт будується в рамках практичної реалізації нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України». Також під час реалізації цього проекту здійснено заходи щодо виконання доручень Президента та Уряду стосовно зменшення використання природного газу в якості палива, а саме встановлено електричне опалення.

Під час спілкування булj розглянуто комплекс першочергових заходів? здійснення яких є необхідним для здачі об’єкту в експлуатацію, а також питання благоустрою навколишньої території.

Далі Анатолій Кругол відвідав селище Седнів, де зустрівся з головою селищної ради Олексієм Мариніним та обговорив нагальні питання територіальної громади, зокрема благоустрій селища та функціонування об’єктів соціальної сфери.

За інформацією управління економічного розвитку
і торгівлі райдержадміністрації