back

Відбулась нарада щодо розв`язання соціально-економічних проблем району

04 листопада 2013

04 листопада ц.р. перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Кругол провів нараду за участю заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів щодо розв’язання соціально-економічних проблем району.

У заході також взяли участь голова районної ради Михайло Литвин зі своїм заступником.

В ході наради перший заступник голови райдержадміністрації підвів підсумки минулого тижня та звернув особливу увагу на реалізацію в районі соціальної ініціативи Президента України щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин. Особливу увагу Анатолій Кругол звернув на забезпечення повноцінного функціонування закладів освіти району: харчування та підвіз дітей до навчальних закладів, безперебійне опалення приміщень, вчасність виплати заробітної плати, інше.

Учасниками наради також обговорені найбільш актуальні питання тижня: бюджетне планування, стан виконавської дисципліни та підготовка до проведення Дня апарату обласної державної адміністрації в районній державній адміністрації.

Присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про поточні проблемні питання та були розглянуті можливі шляхи їх вирішення. За підсумками наради дані відповідні доручення.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації