back

Національний проєкт «Безпечна країна»

07 травня 2024

 

З 13 по 19 травня 2024 року в Україні проходитиме перший етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху, співорганізатором якого є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП». 

Мета – популяризація дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів.

На сайті Фонду – https://dopomogadtp.com/socialna_reklama/ доступні соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей», які стосуються правил безпечного поводження на вулицях та дорогах, пересування транспортом, необхідності використання світловідбиваючих елементів у темний час доби.

Відеоролики створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт «Безпечна країна» та отримали статус соціальної реклами за висновком Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України. 

Довідково. Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» більше 15 років працює у сфері безпеки дорожнього руху в Україні, зокрема над попередженням дорожньо-транспортної аварійності та численних людських втрат на дорогах. Це найбільша в Україні недержавна організація, що опікується даною проблемою.

Основною метою діяльності Фонду є організація різноманітних проєктів та заходів з популяризації важливості дотримання правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорогах серед громадськості, а також допомога тим, хто постраждав в дорожньо-транспортних пригодах.

За повідомленням Міжнародного благодійного
фонду «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП»