back

Американські благодійники продовжують допомагати Чернігівському району.

22 квітня 2024

Завдяки фонду «To Ukraine with love» ще одна сім’я, яка постраждала від російської агресії отримала модульний будиночок.

🏠Цього разу у нове житло заселилася родина Строгих з Новоселівки Киселівської громади. Комфортний будинок зі всіма зручностями, комунікаціями, меблями, побутовою технікою, постіллю та посудом було зведено за кошти родини Шовер з Каліфорнії. Джон, Марта та Шарлі Шовер самі свого часу постраждали від великої пожежі у Каліфорнії. Тож вони знають по собі, що таке залишитися без помешкання. Вони проявили солідарність і допомогли українцям, дім яких забрала війна. Делегація благодійників з США цього разу мала нагоду завітати до Новоселівки і побачити на власні очі досі незагоєні рани від російської агресії.

❗️Символічно і те, що в цей час Палата представників Конгресу США проголосувала за надання допомоги Україні. Дякуємо американському народові за всебічну підтримку!

Фонд «До України з любов’ю» заснувала в Америці українка Світлана Міллер одразу після початку повномасштабної війни. Це вже 31 будинок, який передали мешканцям Чернігівщини.