back

До уваги ветеранів бойових дій!

19 квітня 2024

Міністерство у справах ветеранів України здійснює організацію та підготовку національної збірної команди України до участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених», які відбудуться 08-16 лютого 2025 року у м. Ванкувер та м. Вістлер, Канада.

З метою належної підготовки до участі у зазначених міжнародних змаганнях з 31 травня по 02 червня 2024 року проводяться Всеукраїнські змагання з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025» з адаптивних видів спорту.

До участі у Всеукраїнських змаганнях запрошуються:

 - військовослужбовці, поліцейські, та особи з їх числа, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій;

 - особи, звільнені з військової служби, служби у правоохоронних органах;

 - ветерани війни (учасники бойових дій, статус яким встановлено згідно з пунктами 21-25 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту») та особи з інвалідністю внаслідок війни, яким статус встановлено згідно з пунктами 11-16 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Реєстрація учасників проводиться з 08 квітня до 21 квітня 2024 року, умови проведення, анкета учасника та актуальна інформація щодо реєстрації учасників розміщена на сайті Міністерства у справах ветеранів України за посиланням: https://eveteran.gov.ua/services/uchast-u-vseukrayinskih-zmagannyah-igri-neskorenih.