back

Кругол Анатолій Миколайович - перший заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації

Народився 8 листопада 1971 року в с. Шестовиця Чернігівського району, громадянин України. У 1993 році закінчив Український державний аграрний університет за спеціальністю економіка та управління в галузях агропромислового комплексу, за фахом економіст-організатор сільськогосподарського виробництва. У 2004 році - Київський національний економічний університет за спеціальністю "Державна служба", за фахом магістр із державної служби.

Трудову діяльність розпочав державним податковим інспектором Чернігівської районної державної податкової інспекції, З жовтня 1995 року - завідуючий відділом субсидій, а з вересня 2001 року - начальник фінансового управління Чернігівської райдержадміністрації. З жовтня 2007 року працює начальником управління фінансів невиробничої сфери Головного фінансового управління, а з березня 2008 року - заступник начальника Головного фінансового управління Чернігівської обласної державної адміністрації. З липня 2010 року працював на посаді заступника голови Чернігівської районної державної адміністрації.

20 березня 2013 року призначений першим заступником голови райдержадміністрації (повноваження з фінансово-економічних та соціальних питань).



*****

Перший заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації

Виконує обов’язки голови Чернігівської районної державної адміністрації у разі його відсутності.

За дорученням голови районної державної адміністрації представляє районної державну адміністрацію у відносинах з іншими органами та організаціями за межами району.

Відає питаннями реалізації на території району державної економічної, бюджетної, податкової, цінової політики, розвитку ринків капіталів, товарів та послуг.

Організовує роботу з підготовки та виконання програми соціально-економічного розвитку та бюджету району.

Забезпечує функціонування в районі Центру надання адміністративних послуг.

Координує діяльність районних управлінь та організацій, місцевих органів виконавчої влади з питань проведення економічних реформ у сфері грошово-кредитних відносин, державної регуляторної політики, демонополізації та розвитку підприємництва, приватизації та реструктуризації господарюючих суб’єктів та розвитку зовнішньоекономічних зв'язків.

Забезпечує виконання державних та регіональних програм інвестиційної діяльності, підвищення ефективності виробництва на підприємствах, залучення інвестицій та інноваційних технологій.

Відповідальний за координацію здійснення процедур закупівель за бюджетні кошти.

Координую роботу щодо реалізації повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Забезпечує методичне та організаційне забезпечення реалізації інвестиційних проектів в районі, взаємодію з Управлінням капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації.

Організовує роботу щодо здійснення в районі державної політики у сфері житлово-комунального господарства, будівництва, паливно-енергетичного комплексу, транспорту та зв’язку.

Забезпечує розроблення та реалізацію стратегії функціонування агропромислового комплексу району, проведення реформування земельних та майнових відносин на засадах приватної власності, формування інфраструктури продовольчого ринку, забезпечення на ринкових засадах агропромислового виробництва необхідними матеріально-технічними ресурсами та сировиною.

Забезпечує реалізацію соціальної політики на селі, виконання затверджених у встановленому порядку програм раціонального використання земель, лісів, підвищення родючості ґрунтів, що перебувають у державній власності.

У межах чинного законодавства відає питаннями будівництва, реформування та розвитку житлово-комунального господарства, залучення інвестицій в економіку району, будівництва та експлуатації автомобільних шляхів, а також роботи організацій та підприємств будівельної індустрії, підприємств, установ та організацій житлово-комунального господарства.

Координує роботу в районі з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій.

Організовує роботу з попередження і ліквідації наслідків надзвичайних та аварійних ситуацій.

Забезпечує на території району реалізацію державної політики у сфері екології та природних ресурсів, координує роботу структурних підрозділів районної державної адміністрації за вказаним напрямком.

Організовує і координує в межах діючого законодавства роботу щодо реалізації Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» у відповідних галузях, які відносяться до його функціонального управління.

Організовує виконання завдань територіальної оборони на території району, здійснення та уточнення документів плану територіальної оборони району, є заступником начальника району територіальної оборони.

Контролює забезпечення підприємств, об’єктів соціально-культурного призначення, комунально-побутової сфери та населення твердим паливом, газом, електроенергією, місцевими видами палива, своєчасність розрахунків за них, а також потреб господарського комплексу району в паливно-мастильних матеріалах.

Організовує виконання заходів по забезпеченню стабільної роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу, ефективного використання всіх видів енергоносіїв, благоустрою населених пунктів, розвитку інфраструктури.

Координує роботу будівельної галузі в районі, будівництва та ремонту доріг. Організовує виконання будівельними підприємствами інвестиційних проектів у бюджетній сфері.

У порядку, встановленому законодавством, організує роботу, пов'язану з прийняттям в експлуатацію закінчених об'єктів будівництва.

Сприяє залученню на договірних засадах підприємств та організацій до участі в розвитку потужностей будівельної індустрії і промисловості будівельних матеріалів.

Забезпечує реалізацію в районі державної політики у галузі містобудування. Організує розроблення відповідних містобудівних програм, генеральних планів забудови населених пунктів, іншої містобудівної документації, проведення їх експертизи, здійснення контролю за виконанням цих програм і планів.

Забезпечує інформування населення про екологічно небезпечні аварії та ситуації, стан навколишнього природного середовища, а також про заходи, що вживаються для його поліпшення.

Сприяє впровадженню нових екологічно безпечних технологій, вирішенню науково-технічних проблем, що мають першочергове значення для підвищення ефективності та конкурентоспроможності продукції. Організовує контроль за санітарним станом навколишнього природного середовища, додержанням правил санітарної охорони. Контролює стан розвитку, організацію та використання в районі природоохоронного фонду.

Безпосередньо спрямовує, координує і контролює діяльність:

Управління економічного розвитку Чернігівської районної державної адміністрації;

Фінансового управління Чернігівської районної державної адміністрації;

Управління агропромислового розвитку Чернігівської районної державної адміністрації;

Центру надання адміністративних послуг Чернігівської районної державної адміністрації;

Відділу з питань містобудування, архітектури, екології та житлово-комунального господарства Чернігівської районної державної адміністрації;

Відділу державної реєстрації Чернігівської районної державної адміністрації.

У межах діючого законодавства відає питаннями роботи:

Управління Державної казначейської служби України у Чернігівському районі Чернігівської області;

Чернігівського районного відділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Чернігівській області;

Управління Північного офісу Державної аудиторської служби України в Чернігівській області;

галузей побутового обслуговування населення, торгівельної та громадського харчування;

у галузі захисту прав споживачів в Чернігівському районі;

Чернігівської регіональної торгово-промислової палати;

Чернігівського регіонального центру з інвестицій та розвитку;

Міжрайонного управління у Ріпкинському та Чернігівському районах Головного управління Держгеокадастру у Чернігівської області;

сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств;

науково-дослідних установ агропромислового комплексу району;

Управління в Чернігівському районі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області;

Чернігівської районної державної лікарні ветеринарної медицини;

Чернігівського лісництва Державного підприємства «Чернігівське лісове господарство»;

Чернігівського районного дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства «Чернігіврайагролісгосп»;

Державного підприємства «Чернігівський військовий лісгосп»;

комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації»;

комунально-побутових підприємств;

філії «Чернігівський райавтодор» ДП «Чернігівський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія» «Автомобільні дороги України»;

Чернігівського району електричних мереж ПАТ «Чернігівобленерго»;

Чернігівського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів філії УМГ «Київтрансгаз»;

Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд»;

дочірнього підприємства «Агробудкомплект» КП «Чернігіврайагробуд»;

комунального підприємства «Архітектурно-будівельний центр»;

державного підприємства „Чернігівторф” (в частині забезпечення торфом населення, закладів та установ бюджетної сфери району);

Чернігівського міжрайонного відділу лабораторних досліджень Державної установи «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»;

Чернігівської філії ПАТ „Укртелеком” та Чернігівської дирекції УДППЗ „Укрпошта”;

Державного підприємства „Чернігівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та стандартизації”;

об'єднань, підприємств, організацій, науково-дослідних установ системи агропромислового комплексу району;

заготівельних організацій і переробних підприємств району.

У межах наданих повноважень відповідає за підготовку та подає на підпис голові районної державної адміністрації проекти розпоряджень. Має право першого підпису на фінансових документах.

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядження голови
районної державної адміністрації
03 жовтня 2017 року № 1005