back

Куриленко Тетяна Петрівна - керівник апарату Чернігівської районної державної адміністрації

Народилася 05 липня 1971 року в м. Семенівка Чернігівської області, громадянка України. У 1993 році закінчила Чернігівський державний педагогічний інститут ім. Т.Г Шевченка, за фахом «Історія і право». В 2006 році - закінчила магістратуру Чернігівського державного технологічного університету за спеціальністю «Державна служба».

Педагогічну діяльність розпочала вчителем ЗОШ№9 м.Чернігова, де пропрацювала з 1993 по 2000 роки. З 2000 по 2001 рік працювала вчителем ЗОШ№12 м.Чернігова, з 2001 по 2008 роки працювала начальником відділу з питань внутрішньої політики‚ звязків з громадськими організаціями та засобами масової інформації Чернігівської райдержадміністрації. З 2008 року працює керівником апарату Чернігівської райдержадміністрації.


*****

Керівник апарату Чернігівської районної державної адміністрації

Організовує роботу апарату Чернігівської районної державної адміністрації з організаційного, матеріально-технічного та іншого забезпечення діяльності районної державної адміністрації відповідно до чинного законодавства, Положення про апарат та Регламенту районної державної адміністрації.

Забезпечує взаємодію апарату районної державної адміністрації та структурних підрозділів районної державної адміністрації з обласною державною адміністрацією, районною радою, її виконавчим апаратом у процесі поточної діяльності.

Забезпечує:

підготовку аналітичних, інформаційних та інших матеріалів;

проведення перевірок виконання Законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень голови обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації;

підготовку матеріалів на розгляд голови районної державної адміністрації;

доведення розпоряджень голови районної державної адміністрації до виконавців;

надання методичної та методологічної допомоги органам місцевого самоврядування;

організацію навчання персоналу;

вносить пропозиції щодо структури і чисельності працівників апарату, структурних підрозділів районної державної адміністрації;

відповідає за стан діловодства, обліку звітності, роботу із зверненнями громадян і контролю в районній державній адміністрації. Здійснює контроль за виконанням Закону України «Про державну службу».

Координує діяльність апарату районної державної адміністрації безпосередньо або через заступника керівника апарату.

Відає питаннями впровадження реформ децентралізації влади.

Координує в межах наданих законодавством повноважень підготовку і проведення виборів та інших форм волевиявлення населення.

Організовує і координує в межах діючого законодавства роботу щодо реалізації Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», відпрацювання мобілізаційних документів відповідно до своїх повноважень.

Відає питаннями підготовки молоді до військової служби, проведення призову на військову та невійськову (альтернативну) службу.

Здійснює заходи щодо забезпечення виконання завдань територіальної оборони, організовує та бере участь у плануванні, розробці та уточненні документів плану територіальної оборони району, входить до складу штабу району територіальної оборони.

Відповідає за координацію здійснення заходів, передбачених Державною програмою щодо реалізації засад антикорупційної політики в Україні (Антикорупційної стратегії).

За дорученням голови районної державної адміністрації представляє районну державну адміністрацію у відносинах з іншими органами та організаціями за межами району, укладає договори та інші правочини.

Відає питаннями забезпечення доступу до публічної інформації, захисту персональних даних при їх обробці, проведення спеціальної перевірки та перевірки передбаченої Законом України «Про очищення влади».

У межах чинного законодавства координує діяльність Чернігівського обласного військового комісаріату (з питань підготовки молоді до військової служби, проведення призову на військову та невійськову (альтернативну) службу), а також військових частин, установ та інших формувань.

Безпосередньо спрямовує, координує та контролює діяльність апарату районної державної адміністрації:

Сектору організаційної роботи апарату Чернігівської районної державної адміністрації;

Відділу управління персоналом у частині роботи апарату Чернігівської районної державної адміністрації;

Загального відділу апарату Чернігівської районної державної адміністрації;

Відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату Чернігівської районної державної адміністрації;

Відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Чернігівської районної державної адміністрації в частині господарського забезпечення;

Відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Чернігівської районної державної адміністрації;

Архівного відділу Чернігівської районної державної адміністрації.

У межах наданих повноважень відповідає за підготовку та подає на підпис голові районної державної адміністрації проекти розпоряджень, підписує додатки до розпоряджень.

Видає накази з питань, визначених частиною 3 статті 44 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”.

У разі тимчасової відсутності начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи виконує його обов’язки, що пов’язані з напрямами забезпечення охорони державної таємниці.

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядження голови
районної державної адміністрації
03 жовтня 2017 року № 1005