back

Попередження насильства в родині та допомога під час карантину

26 листопада 2020

 

 

  26 листопада поточного року відбувся профілактичний виїзд Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства до Петрушинської громади, з метою попередження випадків домашнього насильства, а також обстеження родин, що опинились в складних життєвих обставинах на предмет належного виконання батьківських обов'язків та готовності до осінньо-зимового періоду.

  В роботі Мобільної бригади взяли участь директор Чернігівського районного центру соціальних служб, начальник служби у справах дітей Чернігівського району, голова Петрушинської сільської ради та представник благодійної організації «Лайф Інтернешнл».

  Відвідано родини, що опинились в складних життєвих обставинах та потребують підтримки з боку благодійних організацій та відповідних соціальних служб. Шість родин отримали продуктові пакунки та визначено багатодітну родину ( п'ять дітей), яка отримає подарунок у вигляді пральної машини від благодійної організації.

  Під час проведення соціальної роботи, виникли питання щодо проведення лікування та оформлення групи інвалідності жінці, яка має проблеми зі здоров'ям та сама виховує малолітню дитину. Обговорили основні кроки у вирішенні даного питання.

Щиро дякуємо нашим соціальним партнерам у наданні дієвої, матеріальної допомоги родинам, які найбільше її потребують.


 

Чернігівський РЦСС