back

Рятувальники провели профілактичні інструктажі серед населення

17 листопада 2020

 

  З метою профілактики пожеж і надзвичайних подій, випадків травмування та загибелі людей на них в умовах осінньо-зимового періоду, 16 листопада співробітниками Чернігівського районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області проведено профілактично-роз’яснювальні відпрацювання та інструктажі серед мешканців приватного житлового сектору на території селища Олишівка.

  Під час профілактичних бесід рятувальники розповіли громадянам про випадки виникнення резонансних пожеж, які мали місце на території району останнім часом, а також їх головні причини і наслідки. Звернули увагу на необхідність постійного утримання в безпечному протипожежному стані опалювальних печей, обігрівачів, електромереж, дотримання правил обережного поводження з вогнем. Крім того, надзвичайники довели, як себе поводити у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

   Для детального ознайомлення із заходами безпеки та алгоритмом дій у разі виникнення ситуацій різного характеру рятувальники надали мешканцям житлового сектору профілактичні пам’ятки.

 

За інформацією відділу взаємодії з правоохоронними органами,

оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання корупції та цивільного захисту