back

Мільйон дерев на 24 години

20 жовтня 2020

 

 

Цими вихідними в Україні відбулася акція «1000000 дерев за 24 години». До масштабного проєкту долучилися й посадовці Чернігівщини, зокрема новопризначена голова обласної адміністрації Анна Коваленко та голова Чернігівської районної державної адміністрації Сергій Журман.

Разом із іншими працівниками органів виконавчої влади, волонтерами, активістами та ветеранами лісового господарства вони працювали в Славутицькому лісництві. Принагідно обговорили перспективи розвитку лісової галузі області з фахівцями-лісівниками та проведення національної інвентаризації лісів.

Того дня у лісових господарствах Чернігівській області в рамках акції «1000000 дерев за 24 години» було висаджено понад 130 тисяч молодих рослин, повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю ОДА.

Довідково. Проєкт із озеленення України реалізується Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України спільно з Державним агентством лісових ресурсів України та благодійною організацією «Благодійний фонд «Озеленення України».

За офіційною інформацією