back

«Європейський пробіг заради миру»

24 вересня 2020

 

така символічна назва міжнародної естафети, яка 12 вересня стартувала в Маріуполі, в День фізичної культури і спорту. Мета заходу - поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів світу.

  В Україні естафета відбувається за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту і Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», у Чернігівському районі учасників естафети підтримує керівництво райдержадміністрації.

  Учасниками забігу планується подолати понад 1200 км територією Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Сумської, Чернігівської та Київської областей. І сьогодні учасників естафети зустрічали на теренах Чернігівського району, в с. Киселівка, де представникам району було символічно передано факел Миру. У цілому на території району учасники перебуватимуть з 23 по 25 вересня. Поспілкуватися з учасника естафети матимуть можливість жителі Тр. Слободи, М.-Коцюбинського, Пакуля, Смолина, Якубівки та Козерогів. Фінішуватимуть українці 26 вересня в Києві на НСК «Олімпійський» з нагоди закриття Європейського тижня спорту.

 

За інформацією відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації