back

Забезпечення вчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, підготовка закладів соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, здійснення заходів по включенню до переліку об»єктів, що фінансуватимуться за рахунок коштів ДФРР, проєкту по реконсрукції системи теплозабезпечення КНП «Центральна районна лікарня» - основні акценти щотижневої наради, яку провів сьогодні голова райдержадміністрації Сергій Журман

14 вересня 2020

 

   14 вересня на нараді щодо вирішення основних проблемних питань життєдіяльності району з керівниками структурних підрозділів РДА, установ та організацій основна увага була приділена підготовці закладів соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр., початку навчального процесу в закладах загальної середньої освіти району, стану захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Наразі в районі хворіють 23 особи, на лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Чернігівська центральна районна лікарня» перебувають 10 осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19, інші лікуються амбулаторно. Загалом же з початку епідемії в районі зафіксовано184 випадки захворювання.

 

   Лариса Юрченко, перший заступник голови РДА, доповіла про здійснення заходів щодо облаштування закладів первинної медичної допомоги засобами безперешкодного доступу до них осіб з інвалідністю та вирішенням ряду проблем, пов»язаних із захистом прав дітей.

 

   Керівник апарату Тетяна Куриленко звернула увагу присутніх на питання підготовки до колегії райдержадміністрації, опрацюванні проектів рішень та винесення їх на чергову сесію районної ради. Володимир Гребельний, начальник РВ У ДСНС у Чернігівській області доповів про стан пожежної безпеки на території району.

 

  Голова райдержадміністрації Сергій Журман акцентував увагу на дотриманні чинного законодавства при вирішення екологічних питань у районі та раціональному використанні коштів екологічного фонду, здійснення заходів по включенню до переліку об»єктів, що фінансуватимуться за рахунок коштів ДФРР, проєкту по реконструкції системи теплозабезпечення КНП «Центральна районна лікарня», дав доручення щодо підготовки листа до Національної Академії Аграрних наук України щодо ліквідації заборгованості із заробітної плати ДП ДГ «Чернігівське».