back

Профілактична робота Мобільної бригади в Киїнській ОТГ

11 вересня 2020

 

 

 10 вересня поточного року відбувся профілактичний виїзд Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства до сс. Киїнка, Павлівка, Жавинка Киїнської ОТГ.

 В роботі Мобільної бригади взяли участь представники Чернігівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Служби у справах дітей Чернігівської райдержадміністрації та місцевої влади.

 Відвідані сім'ї, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають в групі ризику щодо вчинення насильства в родині, внаслідок зловживання алкогольними напоями та перевірене виконання ними наданих раніше рекомендацій щодо покращення ситуації в родинах.

 Здійснений візит в родину опікунів, з метою перевірки дотримання прав, свобод та законних інтересів вихованців та умов їх проживання.

 Благодійною організацією «Лайф Інтернешнл» надані продуктові набори родинам, які найбільше їх потребували.

 За результатами проведеної роботи складені відповідні акти, надані консультації щодо підвищення батьківського потенціалу, ведення здорового способу життя та створення належних умов для проживання.


За інформацією Чернігівського РЦСССДМ