back

Мобільна бригада працювала в Седневі

10 серпня 2020

7 серпня 2020 року відбувся профілактичний виїзд Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства в селище Седнів, села Нове та Черниш.

В роботі Мобільної бригади взяли участь представники Чернігівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Служби у справах дітей Чернігівської райдержадміністрації та місцевої влади.        

Обстежені умови проживання родин, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають в групі ризику щодо вчинення насильства в родині, наслідок зловживання алкогольними напоями.

За результатами обстеження з’ясувалося, що деякі батьки неналежним чином здійснюють  догляд за дітьми, не дбають про їх здоров’я та розвиток, не створили належних умов проживання.

Місцевій владі рекомендовано взяти під контроль кризові родини, а батькам даний термін для виправлення ситуації в своїх сім'ях. 

Також відвідано дві прийомні сім'ї, що проживають в Седневі, з метою перевірки дотримання прав, свобод та законних інтересів вихованців. Прийомним батькам надані рекомендації з приводу виховання дітей підліткового віку.

                    

                                                               За інформацією Чернігівського РЦСССДМ