back

Проблеми в електропостачанні та нагальні потреби щодо ремонтів доріг: про це йшлося під час робочих зустрічей голови райдержадміністрації Сергія Журмана зі старостами сіл Ведильці, Пльохів та Роїще

10 серпня 2020

Голова райдержадміністрації Сергій Журман продовжив заплановані зустрічі зі старостами старостинських округів. На них 7 серпня побували Марина Духно та Петро Тарасенко (Ведильцівський та Пльохівський старостинські округи  М.-Коцюбинської ОТГ) та Лариса Сидоренко, староста с.Роїще.

Під час зустрічі Марина Духно піднімала питання ремонту дороги від траси Чернігів-Славутич до села Ведильці,  а також староста стурбована питанням недостатньої співпраці з сільгосппідприємствами, що працюють на цій території, щодо спільного вирішення проблемних питань життєдіяльності громади.

Про проблеми в електропостачанні та незадовільний стан доріг вели мову і Петро Тарасенко, староста Пльохівського  старостинського округу, та Лариса Сидоренко, староста с.Роїще.

Голова РДА Сергій Журман запевнив, що районна державна адміністрація узагальнює дану інформацію для вчасного реагування та вирішення нагальних проблем територіальних громад району.