back

В усі часи будівельники виступали потужним двигуном економічного розвитку, - сказав Сергій Журман, голова Чернігівської РДА, вітаючи колетив будівельної кампанії «ВИМАЛСПЕЦБУД» з професійним святом

07 серпня 2020

Сьогодні, 07 серпня , голова райдержадміністрації Сергій Журман привітав  колектив будівельної кампанії «ВИМАЛСПЕЦБУД» з професійним святом, яке відзначатиметься в Україні 9 серпня, та вручив подяки районної державної адміністрації його кращим працівникам.

На виробництві  впроваджено суворий контроль за якістю матеріалів і виготовленої продукції. У своєму розпорядженні компанія має розвинену технологічну інфраструктуру, бетонний завод, цех металоконструкцій, будівельну, підйомну і екскаваторні техніку, висококваліфікованих і досвідчених фахівців. Пріоритетний напрямок діяльності - виготовлення металоконструкцій для будівництва споруд, які швидко монтуються. При цьому будівельна компанія надає повний цикл послуг від проектування до безпосереднього зведення об'єктів.

Також подяку було вручено і підприємству «ВИМАЛСПЕЦБУД» на чолі з Віктором Лазарем, який зазначив, що завод є одним з найбільших не тільки в Україні, а і в Европі, має високий кадровий потенціал.

Сергій Журман побажав працівникам підприємства, а в їх особі і всім будівельникам району, успіхів та нових проектів в розбудові нашої держави.