back

Про впровадження адміністративної послуги «єМалятко»

07 серпня 2020

06 серпня 2020 року перший заступник голови районної державної адміністрації Лариса Юрченко провела нараду з питань впровадження адміністративної послуги «єМалятко» через Центр надання адміністративних послуг Чернігівської районної державної адміністрації.

Йшлося про створення сприятливих умов для реалізації прав дитини. Послуга «єМалятко» є комплексною послугою для батьків новонароджених. За однією заявою можна отримати одночасно близько 10 державних послуг від різних органів влади. 

У обговоренні взяли участь: Тетяна Шара  - заступник керівника апарату – начальник юридичного відділу, по роботі з персоналом та зверненнями громадян апарату; Іван Пінчук - начальник відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації; Марина Довгопол - адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації та представники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, які дотичні до запровадження вищезазначеної послуги.