back

Стан доріг та перебої в електропостачанні: ці проблемні питання піднімались на зустрічах голови райдержадміністрації Сергія Журмана зі старостами сіл Кувечичі, Красне та Количівка

06 серпня 2020

06 серпня 2020 року голова райдержадміністрації Сергій Журман продовжив спілкування зі  старостами старостинських округів.  

 Під час зустрічі Віталій Голець, в.о.старости Кувечицького старостинського округу Новобілоуської ОТГ, говорив про необхідність ремонтів доріг,  проблеми з вирішенням питання захаращеності ліній електропередач та заходи, які вживаються по очищенню місцевої річки, на що планується використати кошти обласного екологічного фонду.

Незадовільний  стан доріг турбує і Любов Салату - старосту  Краснянського старостинського округу Іванівської ОТГ. Одне з головних питань для місцевих жителів є працевлаштування на ті підприємства, які створюються на території Іванівської ОТГ.

Михайло Коваленко, староста с.Количівка теж вів мову про проблеми в електропостачанні.

Голова РДА Сергій Журман, підбиваючи підсумки зустрічей, акцетував увагу  на вирішенні проблем жителів громади спільними зусиллями органів районної влади та місцевого самоврядування.