back

Про нараду з представниками сільських, селищних рад та об’єднаних територіальних громад Чернігівського району, які відповідають за військовий облік військовозобов’язаних

06 серпня 2020

05 серпня  2020 року в Чернігівському об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулась нарада із представниками сільських, селищних рад та об’єднаних територіальних громад Чернігівського району, які відповідають за військовий облік військовозобов’язаних.

Військовий комісар установи полковник Олег ГОНЧАРУК у своєму виступі визначив пріоритетні напрямки діяльності посадових осіб та шляхи їх вирішення. А саме:

- підведення підсумків весняно-літньої  призовної кампанії на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.

- ведення якісного військового обліку на територіях відповідальності та надання якісних і своєчасних звітів, як того вимагає чинне законодавство;

- військова служба за контрактом в Збройних Силах України;

Військовий комісар неодноразово акцентував увагу на соціальний та правовий захист військовослужбовців всіх категорій, які гарантовано державою під час проходження військової служби в Збройних Силах України. Не оминув увагою і про відповідальність про порушення Закону «Про військовий обов’язок та військову службу».

Наприкінці заходу полковник Олег ГОНЧАРУК подякував всім за участь у ньому і наголосив, що Чернігівський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки завжди готовий до співпраці і надаватиме фахову консультаційну чи практичну допомогу всім, хто її потребує.