back

На робочих зустрічах голови райдержадміністрації Сергія Журмана зі старостами сіл Кархівка, Шестовиця, Слабин йшлося про ефективне і вчасне відновлення електропостачання на підвідомчих територіях

03 серпня 2020

          03 серпня 2020 року під час робочих нарад голови райдержадміністрації Сергія Журмана зі старостами сіл Кархівка (М.-Коцюбинська ОТГ), Шестовиця (Киїнська ОТГ) та Слабин (Гончарівська ОТГ) головним питанням, що піднімалося з боку представників громад, було ефективне і вчасне відновлення з боку «Обленерго» електропостачання у разі знеструмлення населених пунктів, розчистка електричних мереж та розподільчих трансформаторів від зелених насаджень, які під час злив знеструмлюють будинки жителів.

          Крім того, Алла Можар, староста с. Кархівка,  звернула увагу  на розбиття доріг військовою технікою,  Сергій Медведєв, староста с.Шестовиця, акцентував увагу на аварійності доріг в населеному пункті.  Сергія Краскова, старосту с.Слабин, також турбують питання відсутності фінансових важелів у старост для ефективного вирішення нагальних проблем.

          Голова РДА дав доручення узагальнити інформацію щодо піднятих питань та звернутись до відповідних установ та організацій для вжиття заходів по їх вирішенню.