back

ХІІІ позачергова конференція Чернігівської районної організації ветеранів

03 серпня 2020

          3 серпня відбулася ХІІІ позачергова конференція Чернігівської районної організації ветеранів, яка затвердила рішення пленуму від 27 липня про звільнення за поданою заявою Олександра Валуйського з посади голови районної ветеранської організації і обрала головою Анатолія Скуратовича, а першим заступником голови – Сергія Сидоренка. Також у зв’язку з цим було вирішено й інші організаційні питання.

          На конференції виступили голова Чернігівської РДА Сергій Журман, директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко, старший інспектор Чернігівського районного сектору філії Державної установи Центр пробації в Чернігівській області Юлія Мех та інші, які виразили надію про поліпшення стану ветеранської роботи в районі.

          Перед початком конференції відповідальний секретар Ольга Кирильченко вручила посвідчення і знак «Почесний ветеран Чернігівської районної організації ветеранів» заслуженому журналісту України, головному редактору Чернігівської районної газети «Наш край» протягом 10 років, заступнику голови Чернігівської обласної організації ветеранів України Вірі Бушай.

          Голова РДА звернув увагу на процеси децентралізації в районі, їх переваги та проблеми, на належне медичне обслуговування ветеранів та осіб похилого віку, зупинився на співпраці органів влади району з ветеранським активом.