back

Презентація в Чернігівській районній лікарні

31 липня 2020

          31 липня в  КНП «Чернігівська ЦРЛ»  відбулась презентація економічного дослідження медичного закладу в умовах реформування медичної галузі, яке було проведено за співпрацею з Агенцією розвитку охорони здоров’я.

          В актовому залі медичного закладу зібрались адміністрація та всі керівники структурних підрозділів. В присутності голови Чернігівської районної державної адміністрації Сергія Журмана, голови Чернігівської районної ради  Олександра Ларченка, начальника управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації Петра Гармаша та його заступника Володимира Пуліна, старший радник Агенції Володимир Івчук презентував результати дослідження «Перспективний аналіз з розробкою стратегічних альтернатив розвитку Чернігівської центральної районної лікарні».

          Унікальне дослідження, яке було проведене на ґрунтовному аналізі діяльності Чернігівської центральної районної лікарні, має бути використано задля вибудови ефективної роботи закладу в нових економічних умовах діяльності.

          Слід відзначити, що презентація пройшла як нарада однодумців, що можуть і бажають працювати на благо розвитку медицини, задля збереження здоров’я людей.