back

Пленум Чернігівської районної організації ветеранів 

28 липня 2020

 

          27 липня  відбувся  пленум  Чернігівської  районної організації ветеранів, який розглянув питання про скликання та затвердження порядку денного ХІІІ позачергової конференції Чернігівської районної  організації ветеранів у зв’язку із складанням Валуйським Олександром Івановичем повноважень голови Чернігівської районної організації ветеранів.

          Пленум постановив скликати ХІІІ позачергову конференцію Чернігівської районної організації ветеранів 03 серпня 2020 року, затвердив порядок денний та обрав її делегатів.

          Також пленум вніс пропозиції XІІІ позачерговій конференції по обранню голови районної ветеранської організації та його першого заступника.

         На пленумі були присутні і виступили голова Чернігівської РДА Сергій Журман, керівник апарату РДА Тетяна Куриленко, голова Чернігівської обласної організації ветеранів України Анатолій Скуратович.  

         З повідомленнями про зміни в законодавстві України щодо пенсійного забезпечення і соціального захисту населення виступили заступник начальника Чернігівського відділу обслуговування громадян #1 (сервісний центр) ГУ ПФУ в Чернігівській області Вікторія Яцеленко та перший заступник Управління соціального захисту  населення РДА Алла Нехай.

          Перед початком роботи пленуму його учасники квітами привітали з Днем народження члена ради ветеранів Тетяну Ільчук. Також присутнім було представлено новообраного голову М.-Коцюбинської первинної ветеранської організації Надію Сердюк.