back

Голова райдержадміністрації Сергій Журман провів оперативну нараду

27 липня 2020

          27 липня 2020 року голова райдержадміністрації Сергій Журман провів  нараду щодо розв’язання соціально-економічних проблем району. В ній взяли участь голова районної ради Олександр Ларченко, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району.

          У ході наради керівники районних установ та організацій проінформували щодо стану захворюваності на СOVID-19 в районі,  фінансування медичних закладів, проблемних питань кадрового забезпечення райдержадміністрації.

          Також йшлося про зміни до адміністративного устрою України, що внесені Постановою Верховною Радою України від 17.07.2020 року "Про утворення та ліквідацію районів".

         Перший заступник голови райдержадміністрації Лариса Юрченко звернула увагу відповідних структурних підрозділів на обстеження умов проживання осіб похилого віку та виявлення громадян, які потребують влаштування до будинків-інтернатів.

          Голова районної адміністрації Сергій Журман дав доручення провести відповідну інформаційно-роз»яснювальну роботу в територіальних громадах щодо запобігання виникненню пожеж в екосистемах, проаналізувати роботу, що проводиться в сільських, селищних радах по вивезенню твердих побутових відходів, зосередив увагу на актуальних питаннях життєдіяльності  району,  пріоритетних завданнях на поточний тиждень.