back

Засідання комісії ТЕБ та НС

14 травня 2020

   

   14.05.2020 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернігівської райдержадміністрації. Засідання проводив в.о. голови районної державної адміністрації Анатолій Кругол.

   На засіданні розглянуто питання про стан виконання протокольних рішень комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, заходів щодо протидії поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та ситуацію, яка склалася на території Чернігівського району щодо розповсюдження коронавірусної інфекції та карантинних обмежень.

   З даного питання інформували завідувач Чернігівським міжрайонним відділом ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Микола Турчин, генеральний директор КНП «Чернігівський районний центр ПМСД» Віктор Куниця, генеральний директор КНП «Чернігівська центральна районна лікарня» Дмитро Руденко, начальник Управління Держпродспоживслужби в Чернігівському районі Сергій Мельниченко, заступник начальника ЧРВП ЧВП ГУНП України в Чернігівській області Олександр Комлик, директор Чернігівського геріатричного пансіонату Віктор Кулага. Також, у засіданні комісії брали участь начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Анатолій Усик, директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Зореслава Кудлай та редактор газети «Наш край» Наталія Бушай.

   Комісією ухвалено відповідне рішення на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами) та постанов Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 року № 15, 16, 17, 18, 19, 20.

 

 

За інформацією відділу взаємодії з правоохоронними органами,

оборонної, мобілізаційної роботи, запобігання корупції та цивільного захисту