back

Готовність родин до опалювального сезону

03 жовтня 2019

З метою з'ясування готовності до осінньо-зимового періоду родин, які опинилися в складних життєвих обставинах, профілактики в районі смертельних випадків та травмувань дітей, працівниками районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з представниками служби із надзвичайних ситуацій та поліції протягом вересня-жовтня проводились профілактичні виїзди в селах Пакуль, Ковпита, Кувечичі, Дніпровське, Халявин, Хмільниця, Роїще.

Під час обстеження умов проживання звертати увагу на: стан опалювальної системи; забезпеченість паливом, сезонним одягом для дітей, продуктами харчування; випадки насилля в сім'ї; нецільове використання державних соціальних виплат.

За результатами обстеження дванадцяти родинам надано попередження щодо забезпечення твердим паливом в повному обсязі, шестеро дітей з даних сімей влаштовано до санаторію «Зелений гай» та п'ятеро дітей з багатдітної родини - до Чернігівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей на час вирішення батьками виявлених проблем. Працівником ДСНС зверталася увага на стан пічного опалення та безпеку його користування, вчасне прочищення димарів, і т.д.

Профілактичні виїзди продовжуються.

Чернігівський районний ЦСССДМ