back

Увага! Рахунки за стандартом IBAN для сплати платниками податків і зборів вступають в дію з 01 жовтня

03 жовтня 2019

На субсайті Головного управління ДПС у Чернігівській області https://ch.tax.gov.ua/ у розділі «Бюджетні рахунки» розміщено реквізити нових рахунків, які починають діяти з 1 жовтня 2019 року.

Рахунки для зарахування податків, зборів та інших доходів до державного та місцевих бюджетів відкриті відповідно до стандарту IBAN і мають 29 літерно-цифрових символів.  

За адресою: https://ch.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/ розміщено інформацію (реквізити): «Рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів у 2019 році по Чернігівській області, які діють з 01 жовтня 2019 року» та «Реквізитів для зарахування надходжень Єдиного внеску на загальнообов"язкове державне соціальне страхування, які діють з 01 жовтня 2019 року» .  

Окремо звертаємо увагу платників єдиного внеску, що кошти, сплачені платниками на недіючі рахунки по зарахуванню ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження. Отже, з метою уникнення можливих непорозумінь просимо сплачувати ЄСВ з 01 жовтня 2019 року виключно на рахунки 3719, відкриті за стандартом IBAN.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Чернігівській області.