back

Відвідали дитячий будинок сімейного типу

02 вересня 2019

30 серпня 2019 року відбувся візит до  дитячого будинку сімейного типу, де виховується вісім дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Батьки прийняли рішення створити на базі своєї родини дитячий будинок сімейного типу і в минулому році держава придбала для багатодітної родини житло в селі Рудка.

Напередодні нового навчального року Міжнародна благодійна організація «Лайф інтернешнл», яка вже традиційно співпрацює з Центром соціальних служб, подарувала родині пилосос. Також долучився допомогти та в подальшому підтримувати родину, голова ветеранської організації, Анатолій Скуратович, який подарував дітям іграшки та шкільне приладдя, а також продукцію від ТОВ «Добродія Фудз».

Мати розповіла гостям про успіхи у вихованні дітей, проблеми і потреби родини, адже сім'я нещодавно переїхала в новий будинок і активно йде налагодження побуту для комфортного проживання великої кількості дітей різного віку.

Працівники Центру соціальних служб здійснюють соціальне супроводження родини, надають підтримку та консультують з питань виховання та розвитку дітей.

За інформацією Центру соціальних служб