back

Про готовність шкіл до нового навчального року говорили на  нараді директорів закладів освіти району

16 серпня 2019

16 серпня відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти району за участю голови райдержадміністрації Віктора Коржа.

Голова райдержадміністрації Віктор Корж зупинився на актуальних питаннях фінансування галузі освіти району, зокрема,  виплаті заробітної плати педагогічним працівникам, закупівлі обладнання для шкіл та співпраці керівників з місцевими підприємствами та сільськими радами.

На нараді висвітлено важливі питання фінансування галузі освіти у ІІ півріччі 2019 року,  організованого початку 2019-2020 навчального року, підготовки закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період, забезпечення освітнього середовища засобами навчання та обладнанням навчальних кабінетів початкової школи, порядок використання державної субвенції.

На нараді розглянули питання проведення районної серпневої конференції педагогічних працівників, проведення заходів щодо запобігання порушень законодавства у видачі допусків до занять фізичною культурою та спортом та забезпечення підручниками учнів 2, 6 та 11 класів.

Відділ освіти. сім'ї, молоді

та спорту Чернігівської РДА