back

Звітно-виборні збори в Шестовицькій ветеранській організації

15 серпня 2019

 В Чернігівській районній організації ветеранів розпочалася звітно-виборна пора.

Першою провела свої звітно-виборні збори 15 липня Жеведська ветеранська організація Гончарівської ОТГ. На них звітував Шаміль Шангарєєв. Новообраним головою ради ветеранів став Микола Черв’як, заступником голови – Ірина Ярмоленко, секретарем – Світлана Садовенко, а волонтером-організатором – Тамара Новик.

А 9 серпня відбулись звітно-виборні збори в Шестовицькій ветеранській організації Киїнської ОТГ. В них взяли участь заступник голови Чернігівської РДА Андрій Курданов, начальник відділу №1 ГУ ПФУ в Чернігівській області Олександр Шелупець, заступник начальника відділу інформаційної роботи ГУ ПФУ в Чернігівській області
Ігор Стужук, заступниця редакторки газети «Наш край» Олена Шеремет, директор історико-археологічного музейного комплексу «Древній Любеч»   Ігор Русанов, головний лікар  КНП "Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги"  Віктор Куниця, в.о. старости Шестовицького старостинського округу Сергій Медведєв, голови первинних і низових ветеранських організацій району на чолі з головою районної організації ветеранів Анатолієм Скуратовичем. Звітувала голова ради Шстовицької організації ветеранів Ольга Сірик. Роботу ради ветеранів оцінено на задовільно.

За результатами голосування Ольга Сірик і надалі залишатиметься головою ради. Заступником голови обрано Марію Шестак, секретарем – Валентину Шилан, головою волонтерської організації – Тетяну Мовчан.

Збори пройшли активно, на високому організаційному рівні, дійсно відбулася відверта розмова про ветеранські справи як в селі, так і в районі, про проблеми в роботі та їх вирішення. Одним з питань, які визивають обурення у членів ветеранської організації – це робота Укрпошти. Кореспонденція доставляється до адресатів із запізненням або взагалі губиться в дорозі. Також жителі села вважають, що одного листоноші їм недостатньо…

Присутні на заході ветеранські активісти побачили як необхідно готувати і проводити звітно-виборні збори.

Чернігівська районна організація ветеранів України