back

До уваги представників громадськості, аграрного бізнесу!

15 серпня 2019

Відбудеться робоча зустріч з питань захисту прав землевласників та землекористувачів Чернігівщини, проблемних питань у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, інших питань, підвищення рівня правової обізнаності, а також надання правової допомоги для населення с. Хмільниця Чернігівського району Чернігівській області!

Головним територіальним управлінням юстиції у Чернігівській області з метою обговорення питань захисту прав землевласників та землекористувачів Чернігівщини, проблемних питань у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, інших питань, підвищення рівня правової обізнаності, а також надання їм правової допомоги, планується проведення робочої зустрічі та обговорення проблемних питань з громадськістю, населенням, представниками аграрного бізнесу с. Хмільниця Чернігівського району Чернігівській області в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та мобільного консультативного пункту прийому громадян.

Проведення виїзного заходу планується на 20 серпня 2019 року, з  11.00 год. в приміщені Хмільницької сільської ради (вул. Дружби, буд. 25б,     с. Хмільниця, Чернігівський р-н).

Робочу зустріч буде проведено за участю представника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

В ході заходу заплановано проведення прийому громадян, представників аграрного бізнесу, надання індивідуальних консультацій.

У зв’язку викладеним запрошуємо прийняти участь у проведенні вказаних заходів представників громадськості, аграрного бізнесу, а також всіх бажаючих.