back

Фахівці ДСНС Чернігівщини під час рейдового обстеження місць збирання зернових провели з аграріями профілактично-роз'яснювальні заходи

13 серпня 2019

12 серпня фахівцями Чернігівського районного та відділу із запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ДСНС України у Чернігівській області проведене рейдове обстеження місць збирання зернових сільгосппідприємства ім. Герасименка, що неподалік села Анисів Чернігівського району.

В ході відпрацювання рятувальники оглянули стан організації і забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час збиральної компанії, відповідність вимогам правил безпечної експлуатації задіяної на жнивах техніки, забезпеченість її первинними засобами пожежогасіння, організацію чергування пожежної та пристосованої для гасіння пожеж техніки.

Також надзвичайники провели протипожежні інструктажі з аграріями, нагадали алгоритм дій у разі виникнення пожежі, а також вручили профілактично-інформаційні пам'ятки з основними вимогами безпеки на жнивах. Крім того, надзвичайники радили посадовим особам сільгосппідприємства відповідально поставитись до організації та забезпечення пожежної безпеки під час збирання, переробки та зберігання врожаю з метою запобігання виникненню пожеж.

Чернігівський РВ Управління ДСНС

України  у Чернігівській області