back

Будівельників та ветеринарів району привітали з професійним святом!

09 серпня 2019

Напередодні Дня будівельника, який відзначався у неділю 11 серпня, голова райдержадміністрації Віктор Корж провів зустріч з будівельниками району.

Керівник району зазначив, що сьогодні будівельники роблять реальний внесок в оновлення селищ і сіл нашого району, коли будуються нові та відновлюються вже діючі об’єкти освіти, охорони здоров’я, соціальні заклади. Саме задяки будівельникам, навіть за складних економічних умов, відбувається розбудова не тільки району, а й країни вцілому,  відбувається підвищення конкурентоздатності будівельної продукції, зростання авторитету професії будівельника.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня будівельника Віктор Корж нагородив Грамотою районної державної адміністрації директора Чернігівського районного комунального підприємства "Чернігірайагробуд" Геннадія Дзядзька та  директора дочірнього підприємства "Агробудкомплект" Чернігівського районного комунального підприємства "Чернігіврайагробуд" Володимира Кравця. Також оголошено Подяку районної державної адміністрації електрогазозварнику дочірнього підприємства "Агробудкомплект"  Чернігівського районного комунального підприємства "Чернігіврайагробуд" Михайлу Приступі та інженеру-будівельнику Чернігівського районного комунального підприємства "Чернігірайагробуд" Григорію Романенку.

Також Почесною Грамотою районної державної адміністрації за сумлінну трудову діяльність, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов'язків та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини нагороджено заступника начальника управління - начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Чернігівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Надію Іванову. 

Сектор організаційної роботи,

інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Чернігівської РДА