back

Відвідали сім'ї з дітьми в Гончарівській громаді

08 серпня 2019

 08 серпня 2019 року відбувся виїзд в смт Гончарівське та с.Смолин Гончарівської ОТГ. Комісія у складі начальника відділу соціальної роботи Чернігівського районного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Оксани Булах, начальника Служби у справах дітей Чернігівської РДА Анатолія Усика та представників місцевої влади відвідали сім'ї, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Під час відвідування родини, в якій виникла конфліктна ситуація з визначення подальшого місця проживання дітей після розлучення батьків, Анатолій Усик надав роз’яснення родичам про рівні права батьків перед дітьми, а жінці, яка має намір оформити опіку над п’ятьма онуками, роз’яснив алгоритм її подальших дій.

Батькам, що не мають впливу на свого сина надані поради з підвищення батьківського потенціалу та запропоновано влаштувати дитину в Центр соціально-психологічної реабілітації дітей з метою корекції поведінки. 

Вцілому обстежено шість родин, що опинились в складних життєвих обставинах. Батьків попереджено про наслідки неналежного виконання батьківських обов'язків.

 

Чернігівський районний Центр соціальниих

служб для сім'ї, дітей та молоді