back

Цікавий відпочинок дітей Ковпитської школи

19 червня 2019

У період з 28 травня по 14 червня 2019 року 28  на базі Ковпитської школи функціонував  табір з денним перебуванням «Країна мрій». 

Табір працював за військово-патріотичним напрямком. 26 учнів відпочили у двох загонах: «Спартанці» та «Хоробрі серця».

Із першого дня розпочинається змагання між загонами. На ранковій лінійці, після зарядки, оголошувався план заходів на день, а в кінці підбивався підсумок, нагороджувалися переможці конкурсів та змагань.

Кожен день табірного життя мав тематичну назву. Так, наприклад, в День загону «Подорож країною мрій» проводилися різноманітні заходи, присвячені знайомству дітей один з одним (презентація загонів «Давайте знайомитися», в майстерні з боді-арту, флешмоб «Танцюють всі»).  

Військово-патріотичному вихованню присвячені такі тематичні дні та заходи: День козацтва «Нащадки козацької слави» (змагання-естафета «Козацькому роду нема переводу», розучування пісні «За світ встали козаченьки», дискотека «Хто із вас мастак станцювати гопак», зустріч з учасником АТО Кислим Олександром Миколайовичем), День детектива «Шерлок Холмс» (гра за станціями «Золотий скарб», вікторина «Що? Де? Коли?», операція «Шифрувальник»), Малі олімпійські ігри «Олімпійське лелеченя» (комбінована естафета, вікторина «Олімпійські призери України», конкурс на кращий спортивний ребус).

Під час табірної зміни проводилися екскурсії по місцях рідного краю та до міста Чернігів, під час якої учні дізналися багато фактів про його минуле та відвідали Чернігівський обласний філармонійний центр (вистави «Українська душа» та «Попелюшка») .

Кожен день перебування в таборі був цікавим та насиченим. На урочистій лінійці закриття були нагороджені найактивніші учні та загони.

 

Відділ освіти, сім'ї, молоді

та спорту Чернігівської РДА