back

"Єдина родина Чернігівщини" знов зібрала родини загиблих в АТО разом

18 червня 2019

17 червня 2019 року відбулась зустріч,  вкотре ініційована громадською організацією «Єдина родина Чернігівщини», яка об’єднує сім’ї загиблих в АТО та всіляко їх підтримує.

Близько 250 батьків та родичів військовослужбовців, які загинули в Донецькій та Луганській областях, зібралися разом, щоб вшанувати пам'ять своїх рідних, увічнити подвиг героїв – захисників України. Серед інших було й 6 родин з Чернігівського  району.

На початку заходу в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка учасники оглянули пересувну виставку «Сіверщина. Блокпост пам'яті», де представлені портрети та особисті речі загиблих бійців, після чого у сквері імені М. Попудренка хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх полеглих воїнів.

Учасники заходу поклали квіти до меморіальних стел загиблим учасникам АТО/ООС «Герої не вмирають» та Героям Небесної Сотні.

Війна на Сході країни забрала життя 170 наших земляків, які поховані на території Чернігівської області. Зокрема, на території Чернігівського району поховано 8  бійців. 

Героям слава!

Сектор організаційної роботи,

інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Чернігівської РДА