back

Зустріч з обдарованою молоддю району

12 червня 2019

11 червня 2019 року голова райдержадміністрації Віктор Корж зустрівся з обдарованою учнівською молодю, а саме з призерами олімпіад, конкурсів-захистів, турнірів, спартакіад, змагань тощо.

У своєму вступному слові керівник району відзначив, що приємно бачити молоді таланти, на яких покладається майбутнє нашої України. Наголосив, що запроваджена практика хаохочення матеріально обдарованих учнів дає свої позитивні результати, адже за останні 4 роки кількість таких дітей, які нагороджуються на районному рівні зросла з 11 до 20. Окрім цього, бути розумним стає модно, тож інші учні будуть також підтягуватися і вцілому отримаємо гарний результат. 

Віктор Корж подякував учням за їх наполнегливість та старанність, батькам - за їх небайдужість та допомогу, вчителям - за те, що жертвуючи власним вільним часом та завдяки професійності та наполегливості маємо дійсно обдарованих дітей. Це Потапенко Вікторія та  Логвиненко Катерина із Старобілоуської ЗОШ, Рогова Ірина, Ткаченко Ганна, Шалабай Денис із Трисвятськослобідської ЗОШ, Остапов Ілля із Cнов'янської ЗОШ, Баран Павло із Новобілоуської ЗОШ,  Апанасенко Владислав, Коляда Єгор, Соколенко Надія, Заяць В'ячеслав, Жук Анастасія та Жук Владислав із Киїнської ЗОШ,  Дубінська Сніжана та Гончар Уляна із Седнівського НВК, Постол Лілія та Гетьман Іван із Вознесенської ЗОШ, Антоненко Олександра із Ковпитської ЗОШ, Головач Володимир із Киселівського НВК.

Голова райдержадміністрації вручив матероіальні винагороди обдарованим учням та сертифікати на грошову винагороду їх педагогам.

Сектор організаційної роботи,

інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Чернігівської РДА