back

Оздоровча кампанія триває…

12 червня 2019

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора — канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером — це залишитися без казкових емоцій, друзів, різноманітних розваг. Літо — найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів. Літо - це чудова пора для  загартування та зміцнення здоров'я, можливість набратися сил для нового навчального року.

З 27 травня 2019 року   на базі Халяваинської школи функціонує табір з денним перебуванням "Ялинка".

 Цього навчального року  в ньому  відпочиває, подорожує, змагається  і всіляко веселиться 75 учнів. Спочатку    діти були об’єднані у 4 загони, яким дали такі назви: «Капітошки»(1-2 класи), «Дружба»(3-4класи), «Покоління»(5-6 класи), «Оба-НА!»(7,8,10 класи). Роботою цих чотирьох загонів керують досвідчені вчителі-вихователі, які роблять відпочинок дітей веселим і змістовним.

Виховний процес з дітьми в таборі поєднує відпочинок, працю, спорт. Кожного дня діти мають нову окрему програму заходів. Відпочивальники відвідали зоопарк у м. Мена, історичні місця і Центральний парк культури та відпочинку м. Чернігів, брали участь у змаганнях з туристичного спорту на базі КПНЗ «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» і в змаганнях з стрільби на базі Халявинської школи. Учні відвідали кінологічний центр при УМВС України в Чернігівській області, де ознайомилися з особливостями роботи даного закладу, поспілкувалися з його працівниками . Особливе захоплення у дітей викликали собаки – вихованці кінологічного центру. Також відпочивальники відвідували «Дитячу Планету» в ТРК «Голівуд», плавали на катері по р. Десна , тощо.

Паралельно з цими заходами кожного дня з вихованцями табору проводилися конкурси, до яких діти завзято готувалися, проводилися різні спортивні змагання. Жодна перемога – чи то колективна, чи то особиста – не булла залишена без уваги. Загони та діти-переможці нагороджувались грамотами, дипломами та призами. Нудьгувати дітям було абсолютно ніколи.

Відділ освіти, сім'ї, молоді 

та спорту Чернігівської РДА