back

Перевірка роботи таборів із денним перебуванням

12 червня 2019

Літо – час відпочинку, розваг, зняття у дітей напруги, що накопичилася за навчальний рік, поповнення витрачених сил та відновлення здоров’я.

З метою удосконалення, оновлення організації якісної роботи щодо створення умов для повноцінного відпочинку та розвитку особистості дитини відділом освіти, сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації та Чернігівським районним управлінням Держпродспоживслужби з 4 по 7 червня 2019 року проведена перевірка роботи таборів із денним перебуванням на базі закладів освіти Чернігівського району. 

У плани роботи таборів включені оздоровчі заходи, культпоходи та екскурсії, заходи з виховання громадсько-патріотичного і національного виховання,  здорового способу життя, естетичного виховання, виховно-профілактичної роботи та спортивні заходи.

Барвисто, естетично, де батьки і діти можуть знайти багато корисної інформації, оформлені інформаційні куточки таборів. В них розміщені режим дня табору, плани роботи табору на зміну і на день, ведеться фото-журнал роботи табору.

У день відвідування таборів на активному відпочинку – екскурсіях у м. Чернігові були учні Ковпитської, Киїнської, Трисвятськослобідської, Старобілоуської, Рудківської, Вознесенського, Седнівського, Хмільницького, Халявинського закладів освіти, у Менському зоопарку – діти Снов'янської школи.  У Киселівському НВК проходив День Казки, у Новобілоуській ЗОШ І-ІІІ ступенів – квест «Молодь обирає здоров'я», у Довжицькому НВК – День Дружби.

 Фахівцями Держпродспоживслужби взято участь у проведенні перевірок 20 таборів з денним перебуванням дітей на предмет дотримання вимог санітарного законодавства, створення належних санітарно-гігієнічних умов для виховання, перебування та організації якісного харчування дітей з дотриманням натуральних норм та забезпечення медичного обслуговування.

Відділ освіти, сім'ї, молоді 

та спорту Чернігівської РДА