back

Отримати послуги із психологічної реабілітації постраждалі учасники Революції Гідності, учасники антитерористичної операції та особи, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях можна в  ДП «південь-Курорт-Сервіс санаторій «Орізонт» та в ТОВ «Санаторій «Токарі»

24 травня 2019

Управління соціального захисту населення Чернігівської райдержадміністрації інформує, що отримати послуги із психологічної реабілітації можуть постраждалі учасники Революції Гідності, учасники антитерористичної операції та особи, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях шляхом укладання тристоронніх договорів згідно Постанови КМУ від 12.07.2017р. № 497 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях» та Постанови КМУ від 27.12.2017р. № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях».

Станом на 17.05.2019 р. до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації управлінням включено санаторії, що відповідають кваліфікаційним вимогам фахівців, фінансово та матеріально-технічного забезпечення, згідно до вимог вище вказаних постанов:

  1. ТОВ «Санаторій «Токарі», який знаходиться за адресою: Сумська область, Лебединський район, с. Токарі, вул. Санаторна, 96.
  2. ДП «Південь – Курорт – Сервіс» санаторій «Орізонт», який знаходиться за адресою: Одеська область, м. Білгород-Дністровський, с-ще Сергіївка, вул. Гагаріна, 1-А.
  3. ДП «Санаторій «Верховина» закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця», який знаходиться за адресою: Закарпатська область, Міжгірський район, с. Сойми, 1.
  4. ДП «Санаторій для дітей з батьками «Скадовськ», який знаходиться за адресою: Херсонська область, Скадовський район, м. Скадовськ, вул. Набережна, 1.

Бажаючим стати на облік для забезпечення послугами із психологічної реабілітації необхідно звернутись до управління соціального захисту населення за адресою: м. Чернігів, просп. Миру, 116-А, каб. 15, тел.: 72 41 02.

        

Управління соціального захисту

населення Чернігівської РДА