back

Розпочато озеленення району

19 квітня 2019

В рамках проведення щорічної акції «День довкілля» 18 квітня 2019 року працівники Чернігівської райдержадміністрації та окремих структурних підрозділів та установ району висадили саджанці сосен  на базі ДП «Чернігівське військове лісництво» у смт. Гончарівське, площею приблизно 1 га.

Це вже стало доброю традицією, адже кожен має можливість долучитись до весняної толоки та зробити свій внесок у реальну справу по  збереженню та відновленню довкілля.

Районним планом з благоустрою на 2019 рік передбачені завдання щодо озеленення території району, вирубки сухостоїв та дикоростучої порослі, проведення роботи по відновленню парканів, огорож, ліквідації стихійних сміттєзвалищ та санітарне впорядкування санкціонованих сміттєзвалищ, а також виконання поточних ремонтів фасадів адміністративних будинків, закладів соціальної сфери, автозупинок, проведення ремонту та очистки громадських колодязів, впорядкування пам’ятників, обелісків, братських могил, що знаходяться на території сільських, селищних рад району.

Сектор організаційної роботи,

інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Чернігівської РДА