back

Голова райдержадміністрації ознайомився з ходом ремонтних робіт оселі багатодітної родини Новиків у Халявині

18 квітня 2019

17 квітня відбулася робоча поїздка голови Чернігівської районної державної адміністрації Віктора Коржа у Халявин. У супроводі сільської голови Алли Лісової, начальниці відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту РДА Тетяни Маханькової та головного спеціаліста загального відділу та з питань контролю Валентини Савенко голова РДА ознайомився з ходом ремонтних робіт у будинку, придбаному наприкінці минулого року для родини Новиків за рахунок співфінансування, – за кошти бюджету, сільгосптовариства «Агрофірма «Товстоліс» та довгострокового кредиту фонду підтримки житлового будівництва на селі «Власний дім».  

Наразі сім’я, в якій виховується шестеро дітей, проживає в Малинівці Терехівської сільської ради, переїхати в Халявин планують вже цього літа. Вже приведено до ладу система опалення, відремонтовано кілька кімнат.

Віктор Корж уручив Олександру Новику подарунок для його великої сім’ї – мультиварку, оглянув обійстя, зазначив, що будинок достатньо великий, капітальний, до того ж, є чимала земельна ділянка. Побажав родині щасливого життя на новому місці.

 

За матеріалами газети «НК»