back

Учні шкіл району на гостину до військової частини А 2995

16 квітня 2019

З метою формування почуття патріотизму у молодого покоління, набуття учнями знань, умінь та навичок, необхідних захиснику України, активізації військово-патріотичної роботи 11-12 квітня для учнів 11 класу  відбулися  практичні уроки  з предмету «Захист Вітчизни» з розділу «Вогнева підготовка» у військовій частині А2995. Учні пройшли навчання з розбирання  та збирання автомата Калашникова АК-74, спорядження магазину та вправ з тактичної підготовки.

Також було проведено екскурсію по військовій частині та ознайомлено учнів з умовами проживання військовослужбовців. Цікаву програму підготували для учнів військовослужбовці а саме: заступник командира військової частини А2995 з морально-психологічного забезпечення, підполковник  Олександр Пандус, заступник командира І – го батальойну зв’язку морально-психологічного забезпечення, майор  Сергій Пайок, заступник командира ІІ – го батальойну зв’язку морально-психологічного забезпечення, майор  Роман Дайнеко, заступник командира батальойну мобільних вузлів зв’язку морально-психологічного забезпечення, капітан  Павло Бондарук, офіцер відділення морально-психологічного забезпечення, лейтенант  Денис Семироз. Приємною миттю було і вручення дипломів учням за належне виконання вправ та швидкість розбирання та збирання автомата Калашникова АК-74.

Відділ освіти, сім´ї, молоді та спорту Чернігівської районної державної адміністрації, педагогічні працівники та учні ЗЗСО вдячні військовослужбовцям військової частини А 2995 за належну підготовку та проведення практичних уроків з розділу «Вогнева підготовка» предмету «Захист Вітчи

Відділ освіти, сім'ї, молоді

та спорту Чернігівської РДА