back

Учні району змагалися у вправності з математики у Міжнародному інтерактивному конкурсі "Кенгуру - 2019"

22 березня 2019

21 березня для учнів 2-11 класів, які цікавляться математикою, пройшов Міжнародний інтерактивний конкурс «Кенгуру - 2019».

Конкурс проводиться з метою популяризації математичних ідей та підтримки талановитих школярів, розвитку їх інтелектуальних здібностей. Участь в конкурсі є частиною підготовки учнів до ДПА та ЗНО з математики.

Активну участь у конкурсі взяли 19 учнів з Анисівського, 21 - Киїнського, 19 - Ковпитського, 14 -  Седнівського, 8 -  Жавинського та  17 - Вознесенського закладів загальної середньої освіти.

Слід зазначити, що учні Седнівського НВК, Киїнської, Ковпитської та Жавинської ЗОШ є постійними учасниками конкурсу, показують належну математичну підготовку, щорічно отримують дипломи з відмінним та добрим результатом.

        Учні із задоволенням розв'язували задачі різної складності. Такі завдання розвивають логічне мислення, точність, акуратність, вміння швидко знаходити розв'язки нестандартних задач та прикладів.

Завдяки координаторам конкурсу, вчителям математики закладів освіти учні поринули в цікавий та захопливий світ математики.

Відділ освіти, сім'ї, молоді

та спорту Чернігівської РДА