back

     Відвідали сім'ї в Черниші та Клочкові

14 березня 2019

13 січня 2019 року відбувся виїзд в села Черниш та Клочків, з метою надання соціальних послуг сім’ям, що перебувають в складних життєвих обставинах. Комісією в складі начальника відділу ЧРЦСССДМ Оксани Булах, Черниського сільського голови Володимира Краснопільського та представника благодійної організації «Лайф Інтернешенал» Богдана Мазура відвідали кризові родини, які потребують надання інформаційних, профілактичних послуг. Благодійна організація надала сім’ям продуктові пакети.

Здійснено перевірку стану виконання рекомендацій батьками, діти яких тимчасово влаштовані в Чернігівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, с. Хмільниця. З’ясовано, що мати проходить лікування від алкогольної залежності (медикаментозні засоби придбала благодійна організація Лайф Інтернешнл), батьки намагаються налагодити побут та створити належні умови до повернення дітей. Мають певні труднощі з влаштуванням на роботу. Спільно з батьками вирішено продовжити термін перебування дітей в закладі до кінці навчального року, а батькам ще дати час на виправлення.

Перевірені умови утримання особи з інвалідністю. Матері рекомендовано оформити опіку над дочкою, а сільському голові з’ясувати процедуру встановлення опіки над повнолітньою особою з інвалідністю та надати жінці роз’яснення. Матеріальні витрати готова взяти на себе благодійна організація.   

Чернігівський районний ЦСССДМ