back

Соціальна робота з неповнолітнім правопорушником

14 березня 2019

12 лютого 2019 року відбувся виїзд Оксани Булах, начальника відділу соціальної роботи Чернігівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в село Піски з метою профілактичної роботи з неповнолітнім правопорушником та його родиною. За повідомленням Чернігівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області відкрите кримінальне провадження по обвинуваченню неповнолітнього.

За результатами відвідування складена оцінка потреб дитини та його сім'ї.  Хлопець схильний до вчинення правопорушень, вживання алкогольних напоїв, внаслідок чого веде себе агресивно та порушує громадський порядок. Неодноразово надходили скарги від односельців про зухвале ставлення до сусідів та жителів села.                                                      

Матір ніде не працює, виховує сина сама, але впливу на нього не має. Жінку попереджено про належне виконання батьківських обов'язків, наслідки безконтрольної поведінки сина, надані рекомендації по підвищенню її виховного потенціалу.  

Підліток певний час перебуватиме в полі зору фахівців відповідних служб до повного свого виправлення. Є сподівання, що хлопець стане на шлях виправлення та ніколи більше не порушить закон.

Чернігівський районний ЦСССДМ