back

80 років виповнилося Ганні Сокол із села Хмільниця

11 лютого 2019

8 лютого у Хмільницькій сільській раді привітали з 80-річним ювілеєм шановану в селі жінку – Ганну Олексіївну Сокол, яка пройшла великий трудовий шлях.

Після закінчення Полтавського сільськогосподарського інституту приїхала до Хмільниці працювати агрономом, згодом обійняла посаду головного економіста. Полюбила село, яке стало для неї рідною домівкою. Заслужила повагу серед усіх жителів громади. Ганна Олексіївна була віддана професії, її розум та досвід примножували добробут господарства.

За сумлінну працю Ганну Сокол нагородили орденом «Знак Пошани», вона має звання «Заслужений економіст УРСР», переможниця всесоюзного та республіканського змагань. Її прізвище неодноразово заносили на обласну та районну Дошку пошани.

Висловити шану Ганні Олексіївні завітали голова районної державної адміністрації Віктор Корж, голова Чернігівської районної організації ветеранів Анатолій Скуратович. Вони побажали ювілярці міцного здоров’я, добробуту, щастя, радості, наснаги, затишку в родинному колі та ще довгих років в оптимістичному настрої. Вручили іменинниці вітальну листівку, квіти й подарунки.

У цей день прозвучало багато теплих і зворушливих привітань ювілярці. Квіти, подарунки, добрі побажання вона отримала й від голови Хмільницької громади Юрія Слюнька та Чернігівської індустріальної молочної компанії, від колишніх колег по роботі. А музичні вітання звучали від народного аматорського хорового колективу «Любисток» Хмільницького будинку культури.

 

Відділ культури і туризму

Чернігівської РДА